04 februari, 2019 om 15:11Bikinibroekje Black Oysho Oysho Black Oysho Black Bikinibroekje Bikinibroekje Oysho Bikinibroekje

Heb je de solden net gemist? Geen paniek! In onze NINA shop scoor je het hele jaar door de leukste tassen met korting. Dit zijn onze favorieten! 

Kleine blijmakers

Omdat februari al koud en grijs genoeg is, blijven de solden in de online NINA shop gewoon nog even voortduren. Voor jou selecteerden we de vrolijkste kleine handtasjes, om het lentegevoel vast een beetje op te wekken. Ga bijvoorbeeld voor okergeel met een feestelijk kwastje, of voor glanzend rood. Wil je het wat subtieler houden, dan is zachtroze een mooie keuze.

1. Montepulciono - Lucca Baldi
2. Mella - Lia Biassoni
3. Pack Sport Calvin Klein Flat Jeans Black Essential Schoudertas rqExXq

Elke dag een tas

Om de laatste winterweken soepeltjes door te komen, zijn opbeurende accessoires onmisbaar! Deze middelgrote handtassen komen elke dag van pas, en hun soepele leer en interessante details maken je outfit net dat tikkeltje sprekender. En geen paniek: ook de rugtas Claire koop je nog altijd in de solden, in cognac en zwart.

1. Claire - Anna Morellini

2. Rochetta - Zoe&Noe
3. Monte Miletto - Pia Sassi

Stevige shoppers

Je trotseert de koude met een lach met onze grote handtassen van Italiaans leder. Stop er een thermosfles en een paar handschoenen in en je dag kan beginnen! Kies voor de aaibare Botte Donato bijvoorbeeld, of de verrassend vormgegeven Nozza. En wie van superzacht houdt, gaat voor velours: dé trend van deze winter.

1. Botte Donato - Pia SassiBoxer Pieces Dark Lady Pclogo Pack Purple Mix 4 Onderbroeken wEHz7AxqE
2. Black T Jones shirt Jack Print amp; E7WUwZEqX
3. Nozza - Lia Biassoni

Blue Matinique Estate Matinique Triton Trui Triton XxZ6S4w7q

Polly Overknee Black Kousen Pretty Kousen Pretty Polly Overknee z0SIFx7IqWBlack Black Oysho Oysho Bikinibroekje Bikinibroekje Black Bikinibroekje Bikinibroekje Oysho Oysho